Ui așa, începe Google să mă calce pe nervi în ultima vreme. Sugestiile sale sunt enervante de la un moment dat. Am căutat într-o zi un script pentru un proiect, aveam nevoie de un script bun de suport și na…. unde să cauți dacă nu pe Google.

Am „frunzărit ” puțin inernetul cu Google atunci și drept premiu m-am ales cu umbră pe net. Orice pagină ași deschide acum la reclame ghici ce apare? Reclama la un script de Help Desk (asta din imagine). Apare și pătrată și dreptunchiulară și mică și mare. Orcum da numa să mă convingă (sau să mă calce pe nervi)

Acu caut o modalitate de a imi sterge urma aceea că mă terorizează reclama de acum. Da … asta înseamnă navigare pe internet azi. Nu mă miră că de regulă la căutare pe Google găsim doar ce vrea Google să ne arate.

Filu
rofilu@gmail.com
Îmi place să fiu simplu. Îmi place frumosul din natură și din oameni și îl caut până îl găsesc. Mă consider binecuvântat și nu am de ce sau de cine să mă tem în afară de Dumnezeu.

3 comentarii la „Supărat pe GOOGLE

  1. Ăsta ni-este Google 🙂 Noi suntem produsul pe care ei îl vînd prin reclame. La fel face și Facebook cu noi. Încearcă să ne cunoscă cît mai bine astfel încît să ne livreze reclame cît mai relevante pentru fiecare în parte. Spre exemplu, mie n-o să-mi recomanda niciodată să cumpăr un analizor de tensiune pe stîlp la ofertă 🙂

  2. Numai că de acum e hărțuire frate. Nu mai scap, m-au condamnat 🙂 SI cred ca ei merg mult mai departe decat pregul reclamelor relevante.

  3. In general termenii de afisare a reclamelor sunt bazate in urma analizelor cuvintelor pe care le introduci in cautare. Mai exact cookiurile tale + cookiurile serverului din reteaua din care faci parte = Reclama afisata special pentru tine.

    Acum sunt si alte modalitati bune de cautare prin google doar trebuie sa inveti semnele logice gen „”+- |, inurl,intitle,filetype etc.

    Oamenilor li se da ceea ce vor… 🙂

Comentariile sunt închise.