În bătălia asta imensă a operatorilor de telefonie mobilă, DIGI împinge iar limitele în jos. Pentru abonamentele DIGI Optim Nelimitat pot coborî tarifele lunare până la 3 euro/lună cu TVA cu tot. E o sumă infimă ținând cont că poți suna în orice rețea națională și aproape în orice rețea internațională în limita a 3000 de minute adică 50 de ore.

Ca să poți avea tariful de 3 euro e nevoie să ai două servicii fixe deja contractate (Net și Televiziune) și 4 sau mai multe abonamente optim nelimitat. Acum… cine ia 4 abonamente mobile? Trebuie să ai familie vorbitoare nu glumă sau să contractezi abonamente și pentru mama și pentru soacră, da la prețul ăsta mai că merge.

Probleme mare este că NU E SEMNAL. Stau prost de tot la semnal. Eu sunt mulțumit de prețurile lor, am două abonamente Optim Nelimitat și vorbesc des în Europa fără nici un cost suplimentar, dar de două săptămâni nu mai am semnal la telefon. Dacă pe lângă prețurile astea ar mai face ceva și pentru o acoperire mai bună ar lăsa ceilalți operatori în faliment.

Să ai la prețuri între 3 și 6 euro 3000 de minute internaționale și naționale și să ai și 3 Gb de net e mai mult decât suficient.

Un alt lucru care îmi place, față de concurență este că, scăderile de tarife se aplică și clienților care deja au abonament.

Servicii Digi

Tarif abonamente Optim Nelimitat (euro, TVA inclusă/lună)

1 abonament

2 abonamente

3 abonamente

4 sau 5 abonamente

Digi Net şi Digi TV Cablu/Satelit

5

4

3,33

3

Digi Net sau Digi TV Cablu/Satelit

5

5

5

5

Independent de alte servicii Digi

6

5

5

5

 

digimobil 3 euro

Filu
rofilu@gmail.com
Îmi place să fiu simplu. Îmi place frumosul din natură și din oameni și îl caut până îl găsesc. Mă consider binecuvântat și nu am de ce sau de cine să mă tem în afară de Dumnezeu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *