Se oferă un site gratuit pentru o firmă din Mediaș

Dacă ești din Mediaș sau împrejurimi e bine să știi că Visteria Design oferă posibilitatea de a candida pentru un site gratuit firmelor mici care nu au unul. Valoarea estimată: minim 1800 lei. Pagina include domeniu pe un an, creare site, pagini de produse și sau servicii, implementare plăți online dacă este cazul, temă premium, pachet seo start etc.

Deși România e în top în lume la viteza de accesare a internetului e în coada listei în Europa la utilizarea sa. Sunt multe companii care încă nu profită de prezența pe net deși costurile unei prezențe minime nu sunt chiar așa de mari.

Să ai un site înseamnă să fie deschis la afacerea ta non-stop. Oricine, din orice colț al lumii poate citi materiale despre serviciile sau produsele tale, poate vizualiza imagini sau filme cu activitatea desfășurată. Practic e un agent „pe teren” în permanență.

Pentru a aplica sau vizualiza condițiile puteți ajunge pe pagina dedicată: Un site gratuit pentru afacerea ta

Filu
rofilu@gmail.com
Îmi place să fiu simplu. Îmi place frumosul din natură și din oameni și îl caut până îl găsesc. Mă consider binecuvântat și nu am de ce sau de cine să mă tem în afară de Dumnezeu.