Şi cum anul ăsta au început toate să meargă un pic strâmb au început probleme şi cu dantura. Caută medic dacă ai unde, în Mediaş sunt mulţi dar daca vrei să te programezi îţi trebuie macar o lună. Adică tre să ai divina inspiratie de a şti cu o lună înainte că te va durea măseaua.

În fine, cu mâna la gură caută să te tratezi daca ai unde, nu am găsit. Trec prin piaţă să  iau fructe si o doamnă „Am portocale bune, vă dau să gustaţi  dacă vreţi!” Eu dau din cap că nu şi se prinde femeia că doare la dinte şi zice printr-o inspiratie divină. „Ştiu eu un cabinet bun” atât mi-a trebuit ca i-am lasat portocalele şi  am zbughit-o. Era aproape, pe Turnului, am intrat cu mare sfială (aşa intru mereu la dentişti) şi am zis ca am probleme cu dantura şi că vreua să le rezolv etc…..

O familie de medici tineri (sper să nu fac vre-o gafă) tare de treabă se uită imi spun că se rezolvă etc şi după un detartraj de la care puteam aduna o basculă de piatră, imi face programare la prima plombare. Aşa că azi eram prezent acolo.

Toate bune şi frumoase, radiografii, anestezii apoi bzzzz, bzzzzz, bzzzzz şi dă să scoată nervul, foarte dibace doamna dupa cateva mişcări îl pescuieşte şi îl dă afară şi aici vine partea frumoasă. Cănd pregătea locul să fie plombat cade curentul……..

No române pune tu plombe fără lumină. Cauta prin sertare după o lampă cu spirt dar nu ajuta prea mult in schimb telefonul meu pe care l-am criticat pana acum la asta o fost tare bun. Face lumina cât o lampă de dentist. Dacă îl vând la dentişti o să il dau .

Dăi cu mobilul şi pe masă şi spre gură până a reuşit să pună „dop” craterului din măseaua mea. Nota 10 pentru medic.

Asta păţanie cu dentisţii. Cu mobilul la dentist.

Morala: Când te duci la dentist ia şi telefonul cu tine, că nu se stie. 🙂

Filu
rofilu@gmail.com
Îmi place să fiu simplu. Îmi place frumosul din natură și din oameni și îl caut până îl găsesc. Mă consider binecuvântat și nu am de ce sau de cine să mă tem în afară de Dumnezeu.