Producător distanțieri cofraje

Unul din cele mai dinamice sectoare în România este cel al construcțiilor. Este cert că se construiește mult și că pentru asta e nevoie de toată gama de produse și accesorii. Se caută de la distanțieri cofraje care sunt accesorii consumabile mici, până la macarale de închiriat și mașinării foarte mari.

Desigur că cei ce lucrează în domeniul construcțiilor caută în permanență să își eficientizeze munca. Țelul este să lucreze mult mai repede și mai bine. Mai mult coată să facă asta folosind resurse umane cât mai puține. De aceea pentru partea de cofrare nu se mai folosesc scânduri, cuie și sârmă ci cofraje de lemn sau cofraje metalice dar și distanțieri metalici în loc de opritori de lemn sau sârmă, montanți în loc de țăruși și alte accesorii care măresc productivitatea și eficientizează costurile.

Producător distanțieri cofraje

În România există de ceva vreme un producător distanțieri pentru cofraje la Mediaș, e vorba de Fortza, despre care am mai scris, firmă care activează în domeniul construcțiilor pe partea de macarale, schele metalice, cofraje și alte accesorii pentru șantiere. Recent au deschis și o linie de producție pentru distanțieri cofraje pentru a face față la cererea mare de pe piață. Asta le permite să producă la Mediaș distanțieri cofraje de la 10 cm până la distanțieri de peste 100 cm.

Producerea de distanțieri cofraje impune capacitatea de a produce banda metalica necesară și nu doar atât. E nevoie și de capacitatea de a debita și ștanța cu prese pneumatice capetele distanțierelor. După investiția inițială achiziționa utliaje de debitare sunt în faza a doua, cea de producere la Mediaș a materialului necesar. Pentru asta e nevoie de linia de laminare care este în faza de instalare.

Așadar, există un producător distanțieri cofraje în România, din câte știu singurul care nu face distanțieri din foaie de tablă care poate produce cantități mari de distanțieri pentru cofraje de tip doka. Sper că vor investi și alții în linii de producție în România să devenim nu importatori ci exportatori.

Filu
rofilu@gmail.com
Îmi place să fiu simplu. Îmi place frumosul din natură și din oameni și îl caut până îl găsesc. Mă consider binecuvântat și nu am de ce sau de cine să mă tem în afară de Dumnezeu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *