Am cautat mult un telefon care sa fie telefon si atat. Voiam doar sa tina bateria, sa aiba agenda mare si daca se poate dual sim si se pare ca dupa multe cautari l-am gasit. Este Dual sim LG GX200

M-a surprins placut acest telefon din mai multe motive.

 1. Pentru ca bateria tine de uiti ca trebuie sa il incarci. 1600 de ore in asteptare sau 15 ore de convorbire. Asa scrie pe specificatii si se pare ca se apropie serios in realitate de specificatiile sale. A venit bateria semi incarcata. Avea 2 linii si o saptamana l-am butonat, ascultat muzaica, ca sa scada o linie si inca nu a scazut.
 2. Dual sim. Merg 2 cartele pe 2 retele diferite. Cand esti sunat ti se aprinde si un led mic si vezi imediat pe care cartela esti sunat.
 3. Agenda mare. 1000 de contacte cu mai multe pozitii. Mobil, Fix, Fax, Email.
 4. Design simplu si robust, usor de intretinut.
 5. Meniu in romana, foarte aerisit si intuitiv.
 6. Ceasul. Imi place ca poti programa pana la 5 ore diferite pentru alarma.
 7. Soti sincroniza contactele cu cele din Outlook si asta e un mare avantaj in cazul meu. Nu era treaba usoara sa copii manual 800 de contacte.
 8. Are pret bun 314 ron.

Imi place ca e o bijuterie. Imi par butoanele cam slabute si cred ca ar putea sari in timp dar ramane sa vad daca e asa sau nu. Oricum cei care l-au cumparat au scris doar pozitiv despre el.

Filu
rofilu@gmail.com
Îmi place să fiu simplu. Îmi place frumosul din natură și din oameni și îl caut până îl găsesc. Mă consider binecuvântat și nu am de ce sau de cine să mă tem în afară de Dumnezeu.

2 comentarii la „O bijuterie

 1. Foarte frumos telefonul. Cam aceleași caracteristici le-am căutat și eu cînd mi-am luat telefon: durată mare de viață a bateriei și agendă mare. Eu am dorit mult să aibă și wireless pentru că acum acoperirea wireless devine tot mai bună.

  Așa că am ales un Nokia C3. Bateria ține în jur de 7 zile, se încarcă în 5 ore. Cel mai mult m-a ținut 8 zile jumătate, dar asta depinde de cum este folosit.

  Am dat 200 RON pe el, la abonament, și n-am regretat nici o secundă că l-am luat. Încă caut o modalitate de a reduce din efectele de pe ecran și din culori, pentru a-i prelungi durata de viață a bateriei…

 2. Pt wirelees am HP-ul + cosmote 4G activat la mine se incarca in 5 ore si ține 14 ore de vorbareala (chiar le tine) si am dat 314 lei la liber si in plus are o functie de prelungire a vietii bateriei prin reducerea luminizitatii si altor efecte.

  Fiecare cioara isi lauda puiul.

Comentariile sunt închise.