Daca il vezi la magazine din Romania de de stire te rog.

Routerul multifuncțional ASUS WL-330N3G se instalează rapid oferind conectivitate wireless superioară într-un pachet de buzunar.

ASUS WL-330N3G oferă toate beneficiile unui router wireless standard cu funcționalități multiple și o instalare extrem de simplă. De dimensiuni mici și ușor de transportat,WL-330N3G este ideal pentru utilizatorii mobili, precum oamenii de afaceri care vor să-și extindă accesul la internet atunci când călătoresc.

Primul aspect de remarcat la WL-330N3G este dimensiunea compactă – suprafața sa este mai mică decât cea a unei cărți de vizită. Dacă acest lucru îl face ușor de transportat, fiind literalmente de buzunar, mărimea nu îi compromite funcționalitatea. WL-330N3G este primul router wireless complet, conceput pentru cei care călătoresc, în special pentru studenți, navetiști și profesioniștii mobili.

WL-330N3G integrează funcționalitățile a șase dispozitive diferite. În primul rând este un router wireless portabil care conectează echipamente precum notebook-uri și telefoane inteligente. În al doilea rând, poate fi utilizat ca repetor universal coroborat cu alte routere, extinzând raza conexiunii existente. În al treilea rând, WL-330N3G funcționează de asemenea, ca punct de acces când este combinat cu un modem în bandă largă, oferind conectivitate pentru o serie de dispozitive.

WL-330N3G poate fi utilizat ca interfață ethernet pentru echipamentele compatibile precum consolele de jocuri, imprimantele sau receptoarele digitale. Nu în ultimul rând, WL-330N3G integrează module pentru partajarea conexiunii 3G și un hotspot. Ca hotspot, acesta poate deservi wireless câteva calculatoare în timp ce modul de partajare 3G furnizează acces la internet prin rețeaua 3G. Acest tip de utilizare este posibil în prezența unui adaptor 3G cu interfață USB.

Viteză și acoperire superioară în cel mai simplu mod
WL-330N3G oferă viteze de până la 150Mbps, fiind ușor de configurat. Procedura este rapidă și extrem de simplă, grație sistemului ASUS Plug-n-Surf și detecției automate a rețelei. În plus, acoperirea poate fi extinsă prin dispozitive diferite, totul într-o manieră foarte simplă. WL-330N3G are un design suplu, pe carcasa sa fiind prezente doar butonul de reset, porturile de alimentare, USB și de rețea pentru conexiunea cu diverse echipamente.

WL-330N3G oferă un raport echilibrat valoare-performanță utilizatorilor care doresc o alternativă la cablurile UTP sau pur și simplu să beneficieze de conexiunea în bandă largă atunci când călătoresc sau fac naveta.

Routerul wireless ASUS WL-330N3G este disponibil la un preț aproximativ de 199 lei cu TVA.

O recenzie faină am găsit aici: http://www.itfiles.ro/2011/03/asus-wl-330n3g-un-transformer-pentru-retelistica-mobila/

Filu
rofilu@gmail.com
Îmi place să fiu simplu. Îmi place frumosul din natură și din oameni și îl caut până îl găsesc. Mă consider binecuvântat și nu am de ce sau de cine să mă tem în afară de Dumnezeu.