De data asta tre sa le dau un 10.

Mă roagă un amic să văd ce oferte de net avantajoase îi pot găsi în zona în care lociueşte. După ceva căutări îi găsesc omului oferta cea mai avantajoasă însă în căutarea mea am dat peste ofertele Romtelecom al cărui client sunt în lipsa de alte soluţii. Oferta spunea Clicknet Power 30 M/s. Merg la testare infrastructură, introduc numărul şi constat că infrastructura nu e VDSL ci ADSL pe zona ăn care stau deci nu se va putea duce la 30 M/s ci maxim la 16 M/s.

Cum eu am un abonament de 6 M/s şi aşi fi dorit mai mult (cine nu ar vrea să ridice mâna) am zis că n-ar fi rău ca de la 6 M/s cu 12.5 eur să trec la 16 M/s cu 6,5 eur aşa că sun să văd dacă se poate.

Îmi răspunde o domnişoară care avea tot calmul din lume deşi înaintea mea au mai sunat poate sute de oameni şi îmi spune că nu pot trece deoarece sunt sun perioada contractuală şi doar ăn ultimile 6 luni de abonament pot face trecerea. Buuuun am zis eu. Doar că eram în ultimile 6 luni pt că am refuzat contractul pe 2 ani le oferta lor de toamna trecuta şi am solititat  pe 1 an doar, deci la verificari domnisoara a constatat că se poate. Stau la taclale cu ea pana cadem deacord cu procedura cînd hop mai apare o noutate. IP-ul static pe care acum dau 1 EUR daca fac comanda pe online e gratuit deci de la 13.5 eur cad la 6.5. Merg pe online si fac cont, comanda etc, etc primesc tot felul de mesaje pe mail pana ma suna o alta domnă să finalizam contractul. Îi spun condiţia măreaţă că „vreau contract doar pe 1 an” la care mă transferă la comercial că nu ţine de ea acolo iar poezia şi de data asta a fost ultima dată, o învăţasem bine şi am fost admis.

Asta se întâmpla pe la 12 la amiaz. Seara cănd ajung acasă ce am făcut prima dată…. sigur SPEED TEST până acum deşi aveam 6 M/s nu se ridica la 3 niciodată acum să mi se exfolieze dinţii 13 in România şi Europa.

Aşa că:

  • 10 pentru că am putut opta doar pentru 1 an de abonament (ca nu se ştie ce oferte sunt la anul, de ce să mă leg pe 2.
  • 10 pentru amabilitatea domniţelor de la call center.
  • 10 pentru rapiditatea cu care mi-au facut modificările.
  • 10 pentru corectitudine (am avut 1 luna in care netul a mers f.f.f.f prost, am făcut sesizare pe baza tichetelor deschise la ei şi în luna urmatoare mi-au scăzut de la facturare suma aferentă.
  • 10 pentru stabilitate, chiar daca viteza nu e strălucită de fiecare dată dar am conexiune, fata de amicii care au RDS şi care se mai plâng uneori de deconectări.

Rezultatele testelor pe Cluj si Paris. Nu am salvat pe America dar acolo e 9 M/s max 10 şi media ar fi pe la 5 dincolo de ocean:

Filu
rofilu@gmail.com
Îmi place să fiu simplu. Îmi place frumosul din natură și din oameni și îl caut până îl găsesc. Mă consider binecuvântat și nu am de ce sau de cine să mă tem în afară de Dumnezeu.

One thought on “Romtelecom cu 10

Comentariile sunt închise.