Am auzit până acum de campania Lets Do It Romania și am văzut anul trecut poze și articole scrise pe multe bloguri. Am văzut și în Mediaș că cei de ai locului conduși de Cristina au făcut treabă bună. Au colectat gunoi mult de pe urmele clor care nu stau bine la capitolul responsabilitate.

Și pentru că în felul acesta vreau să dau și eu o mână de ajutor vreau să vă îndemn să citiți despre asta pe pagina lor la adresa www.letsdoitromania.ro . Trebuie să vă anunț că acolo găsiți și detalii despre premuule pe care HP România le pune la bătaie în sprijinul proiectului și anume laptop și imprimante.

 Campania Blogal Initiative pentru Lets Do It Romania împreună cu HP România este menită să stimuleze participarea la aceste acțiuni a cât mai multor oameni.

Let's Do It Romania - 24 Septembrie 2011Adevărul e că multi oameni nu dau 2 bani pe curățenie, mediu si respect, asta doare, asta necesita munca și ma gânesc ce putem face pentru a responsabiliza mai mult oamenii ca aceste campanii să aibă și un efect preventiv.

Filu
rofilu@gmail.com
Îmi place să fiu simplu. Îmi place frumosul din natură și din oameni și îl caut până îl găsesc. Mă consider binecuvântat și nu am de ce sau de cine să mă tem în afară de Dumnezeu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *