Pista de mașinuțe

Pista de mașinuțe – distracție pentru copii și oameni mari

Distracție capătă noi conotații în ultima vreme iar jocurile pe calculator sunt considerate cele mai accesibile metode de distracție, totuși, lipsește socializarea reală, interacțiunea față către față, posibilitatea de a bea un suc împreună sau de a te distra în gașca 🙂

Pista de mașinuțe e un concept destul de cunoscut în afara țării dar foarte timid la noi. Despre ce e vorba de fapt:

Un machetator construiește o pistă cu un design unic, cu un traseu bine gândit, în funcție de destinație poate avea un traseu simplu și total expus sau unul întortocheat și cu zone în care traseul nu se vede. Poate avea tunele, pante abrupte, poduri etc. Pista e de regulă greu de transportat iar unele mari nici nu se pot transporta pentru că se construiesc la sediul clientului.

Practic pe acea pistă de mașinuțe se pot desfășura concursuri sau sau se pot expune pentru a face reclamă sau chiar și la nunți pot fi o modalitate grozavă de distracție. Ține doar de imaginație.

Iată câteva fotografii și un filmuleț care vorbesc de la sine:

Pista de mașinuțe Pista de mașinuțe Pista de mașinuțe Pista de mașinuțe Pista de mașinuțe

 

Filu
rofilu@gmail.com
Îmi place să fiu simplu. Îmi place frumosul din natură și din oameni și îl caut până îl găsesc. Mă consider binecuvântat și nu am de ce sau de cine să mă tem în afară de Dumnezeu.