Și cum ne aflăm la capitolul reorganizare financiară a familiei unul din aspectele luate în calcul a fost abonamentul Orange. Nu aveam abonament mare, Delfin 6, dar la calulul simplu suna așa. Cam 6 euro abonamentul 600 min in retea si 60 nationale + plata fiecarui SMS trims + Orice depăsire taxata ne ridicam de regula la 8 euro.

Calculul dupa care am mers zice că la PrePay avem: 5 euro pentru 2000 de minute sau SMS-uri si 100 de minute nationale (sau 75 nationale si 75 mb net) deci de ce am plăti 8 euro cand putem plati 5 pentru beneficii duble.

Așa că am sunat la ORANGE si dupa ceva negoieri: că să schimbăm abonamentul, că să luăm opțiuni etc omul a accetat că eu vreau cartela că de nu plec de tot. Așa că s-a programat trecerea la următoarea perioadă de facturare și suntem liberi. Dacă se vor mai schimba politicile și vor fi mai avantajoaste abonamentele in viitor iar ne vom repoziționa.

Am început un program de revizuire și ajustare a comportamentului nostru financiar și vom lua multe măsuri de genul acesta in viitor.

Filu
rofilu@gmail.com
Îmi place să fiu simplu. Îmi place frumosul din natură și din oameni și îl caut până îl găsesc. Mă consider binecuvântat și nu am de ce sau de cine să mă tem în afară de Dumnezeu.