Abuzul de orice fel e oribil și trebuie condamnat imediat. Abuzul sexual în particular, e din cele mai oribile abuzuri cu putință și impune măsuri urgente. Recent, în România a fost mare tulburare cauzată de cei șapte nemernici, care au violat o tânără și cei mai mulți oameni care au auzit despre asta au fost răzvrătiți. Pe bună dreptate, nu se poate să fie permis așa ceva. E inuman.

Totuși, lumea e mai tolerantă dacă femeia abuzată e știută drept curvă. Astfel de abuzuri se întâmplă frecvent și deși sunt la fel de oribile, opinia publică nu mai reacționează așa vehement. Oamenii consideră că „a căpătat ce a căutat”, așa că nu se mai obosesc să comenteze sau să ia poziție. Nu cred că e deloc bună o astfel de poziție, nici o femeia, bărbatul, fata, băiatul nu trebuie să fie abuzați. E tot la fel de grav, indiferent de starea socială, apartenența de rasă, religie, etnie sau preferințe politice.

Dar mă voi folosi de logica asta, ca să vă spun de violul care se pune la cale asupra uneia din cele mai respectabile doamne, de o vârstă care impune decență și recunoștință. Această doamnă e hărțuită frecvent, de unii care au preferințe pentru a perverti tot, așa că, nu contează dacă doamna e tinerică și ușuratică sau una care impune respect și chiar reverență. Doamna de care vă spun, este hărțuită sexual de ani de zile și nimeni nu ia măsuri. După ce a fost pipăită cu nerușinare peste tot, se pune la cale o adevărată orgie. Scuzați-mi modul de exprimare, dar asta este realitatea.

Numele ei este Doamna Educație. Se pare că, o mână de oameni caută cu tot dinadinsul să o spurce rău de tot. Au lansat în acest sens o campanie numită: EDUCAȚIA SEXUALĂ ÎN ȘCOLI ACUM! cu subliniere pe ACUM (cea mai recentă dintre ele, că mai sunt). O campanie care s-a bucurat de sprijinul Adevărul, MediaFax, HotNews, Cotidianul și alți parteneri mai mărunți și care nu a reușit, pe petițiile online de pe change.org sa strângă, în ciuda mediatizării sale, decât sub 400 de semnături, unele din ele sub nume care nu par a fi românești.

Dacă auzi că 67 de ONG-uri cer introducerea educației sexuala în școli, te gândești că e vocea majorității, dar dacă privim la susținerea pe care o au aceste ONG-uri din partea oamenilor, vedem că ele nu ne reprezintă pe noi, ci pe altcineva. Nu au susținere din partea oamenilor. Cât de legitimi sunt cei 18 oameni din spatele acelor ONG-uri plus cei aproape 400 care au semnat, să ceară o asemenea orgie? Nu am timp să caut acum, dar aș paria, că cei mai mulți dintre ei nu au copii. Cel puțin la acel flashmob, erau doar niște tinerei, cel mai probabil plătiți.

Cum să te duci în fața Ministerului Educației organizezi flashmob-ul cu niște frânghii întinse, pe care erau agăţate prezervative și chiloţi cu mesajul „O FACEM, DAR CUM?”. Sau „VAGINUL MEU, ALEGEREA MEA”, „DACÃ NU LA ŞCOALÃ, ATUNCI UNDE?”.

Scuzați-mi expresia, dar Doamna Educație e fost hărțuită sexual în cel mai josnic mod posibil. Ceea ce cer ei, includerea acestei educări sexuale încă de la grădiniță, e o perversiune pur și simplu. Da, e nevoie de educare, dar aia revine părinților, la vârsta potrivită, nu unui sistem impregnat de sexualitate murdară și pângărită. Vor să se facă vinovați de pedofilie neapărat. Cică mai cântăm Deșteaptă-te Române!…

Această prezentare necesită JavaScript.

Foto: Cotidianul

Filu
rofilu@gmail.com
Îmi place să fiu simplu. Îmi place frumosul din natură și din oameni și îl caut până îl găsesc. Mă consider binecuvântat și nu am de ce sau de cine să mă tem în afară de Dumnezeu.

2 comentarii la „Hărțuirea sexuală a unei doamne respectabile

Comentariile sunt închise.