Da, în iureșul de căutare după dispozitive electronice, eu personal caut cărți. Nu pentru că nu m-ar tenta electronicele, ci pentru că sunt scumpe și „se trec” repede. Anul viitor deja sunt expirate. O carte însă, va rămâne la aceeași valoare sau îi va crește valoarea cu trecerea anilor, mai ales dacă e citită și aplicată. Pentru cei ce doresc să cumpere cărți sau accesorii pentru citit, cum ar fi eBook Reader iată câteva recomandări prin afiliere.

kindleUn eBook reader ieftin am văzut la eMag cu 200 de lei, ceea ce nu e rău deloc. Anii trecuți nu am văzut reduceri la eBook Readere e vorba de Kindle Glare Free, 4GB, Wi-Fi, Negru (trebuie să îl căutați pe site că acum, când scriu, pagina e în stand-by și nu pot da link exact). Capapbilități e-paper, touchscreen și citește: Kindle Format 8 (AZW3), Kindle (AZW), TXT, PDF, MOBI neprotejat, PRC nativ; HTML, DOC, DOCX, JPEG, GIF, PNG, BMP prin conversie

Magazine de cărți care au reduceri:

De departe vorbim de câțiva lideri: Elefant, eMag și Libris dar și alții din lista de mai jos:

Nemira

300p250_70884_1447971350


  Libris

300x250_61047_1447924420  

Elefant

banner_img_1   

Adevărul

 

AdevarulShop.ro

Litera

Litera.ro eBook Readere

Filu
rofilu@gmail.com
Îmi place să fiu simplu. Îmi place frumosul din natură și din oameni și îl caut până îl găsesc. Mă consider binecuvântat și nu am de ce sau de cine să mă tem în afară de Dumnezeu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *