Să fiu sicer nu m-am apucat să fac blog cu gândul că voi scoate ceva din el vreodată sau că voi face un brand din el cum supunea aseară Chinezu la MBA dar în urma întâlnirii de aseară de la Muzeul Gazelor am analizat ceva mai mult și voi continua să o fac.

Nu visez să ajung să trăiesc doar din bloguri (deși nu mi-ar displace deloc) pt asta tre sa ai curaj mare (eu nu am acum) și să locuiești cât mai spre București și să fii tare isteț (nici cu asta nu mă pot lăuda) însă am decis să am mai multă grijă de imaginea mea pe online. Remarca ”toți ne vindem într-un fel” e destul de reală și ași vrea ca valoarea a ceea ce reprezint eu în online să progreseze, să fie curată și să fie asociată cu chestii plăcute, utile si curate.

Totuși voi încerca dacă merge să scot pe lângă alte beneficii si ceva bani dacă se poate (nu îmi fac speranțe mari) mai ales că încercarea mea cu eMag a avut ceva roade în ultima vreme. Am fost surprins să văd în contul meu ctr  foarte bun și să fiu pe locul 1 o perioadă de timp.

Recunosc că nu pre mă știu la publicitate online da important e să nu mori prost așa că daca Dumnezeu îngădiue zile o să îmi îmbogățesc cunoștințele și aici.

Dar dincolo de ce poate oferi material un blog e capitolul relații. Asta îmbogățește cel mai tare. E o realizare să cunoști oameni, să te asociezi cu oameni, să cooleborezi cu oameni.

Mă uitam aseară în sala de la Muzeul de gaze și am fost surprins, ca și juriul de altfel de numărul de oameni interesați de fenomen. Într-un oraș ca Mediașul să aduni atâția oameni la o întâlnire despre blog cred că e o performanță. Aici trebuie să îl felicit pe Feri pentru implicarea lui, s-a meritat Feri, felicitări!

A fost un  sentiment tare plăcut să pot să întâlnesc blogării de prima mână din România, oameni pe care îi citesc, pe care îi urmăresc și oameni de la care învâț urmărindu-i. Mulțumesc oameni buni: Chinezu, Vlad Dulea, Ștefan, Mircea și ceilalți.

În consecință voi investi mai mult în blogurile mele ca s-au adunat 4 deja pe care activez mai mult si câteva secundare, voia avea mai multa grijă de imegine si brand dacă îl pot crea și voi investi mai mult în relații.

Apropo Cosmin pun și eu la bătaie alături de tine dacă ai nevoie spațiu de găzduire pentru bloguri, pentru cei care vor să treacă la blogărit și se plâng că nu au spațiu de desfășurare precum și suport pt cei neinițiați dar doar pe wordpress. Poate ne întâlnim să planificăm ceva în acest sens.

Lista cu câștigătorii o găsiți pe blogul lui Mireca aicifoto: Mircea Hodârnău

Filu
rofilu@gmail.com
Îmi place să fiu simplu. Îmi place frumosul din natură și din oameni și îl caut până îl găsesc. Mă consider binecuvântat și nu am de ce sau de cine să mă tem în afară de Dumnezeu.

2 comentarii la „Blogăreală din alt unghi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *