Mă bucură inițiativa lui Feri de a iniția Medias Blog Awards si mă înscriu și eu. Nu fac asta din dorința de a câștiga ceva ci pentru că prin asta mă simt parte a unui grup de oameni pasionați de blogăreală. E adevărat că acum ceaiul îl beau din cana de la BMA 2011 că e mare și mă satrur dintr-o cana nu o mai pun pe a doua dar dincolo de toate apreciez faptul că un oraș ca Mediașul a semnalizat elegant și a depășit muuuulte oreșe din țară la capitolul blogăreală și ca număr de blogări și ca coolaborare înrtre ei dar și prin faptul că avem un Medias Blog Awards.

Așadar și prin urmare mă voi înscrie din dorința de a fi parte la acest proiect. E adevarat că nu am scris regulat și nici foarte mult dar participarea „face toți banii”.

Medias Blog Awards 2012 este un concurs organizat de Feri Teglas Blog si  Dianthus Medias cu sprijinul Casa Gazelor Naturale, Originalo.ro, Sara Spa & Wellness Center, Contrast Publicitate, Blogal Initiative si Vitamina Marketing.

Filu
rofilu@gmail.com
Îmi place să fiu simplu. Îmi place frumosul din natură și din oameni și îl caut până îl găsesc. Mă consider binecuvântat și nu am de ce sau de cine să mă tem în afară de Dumnezeu.