Da, chiar dispar, nu mai găsești unu, de mostră măcar. Ieri, discutam cu un nene la coadă la curățat pernele despre cât e de selectiv el, cu alimentele cumpărate. A scos nenea o lupă, să îmi demonstreze. Logica era următoarea. Scot lupa din buzunar și unde văd că scrie ”E”, pun produsul înapoi, indiferent ce număr se află după buclucașul ”E”. Era așa de hotărât, încât aveai impresia că ar fi cel mai sănătos om de pe planetă, dar, discuțiile cu el nu confirmau deloc ipoteza.

Oricum, azi am luat la ”scanat”, fără lupă, două chestii pe care le cam consum și vedeți pozele mai jos. Nici urmă de blestematele ”e-uri”, niciunul domnule, le-au scos pe toate și produsele au devenit sănătoase. Trebuie să recunosc, au gândit bine cei de la departamentul de imagine. Ce or fi zis? Ia să scriem noi neică, denumirea lor întreagă, că nu costă așa de mult cerneala, nu mai scriem nimic cu E, să nu se sperie lumea, le scriem pe numele de botez, că oricum 95% din oameni, habar nu au ce e aia. Așa că, avem produse naturale, fără nici urmă de e-uri.

 

Filu
rofilu@gmail.com
Îmi place să fiu simplu. Îmi place frumosul din natură și din oameni și îl caut până îl găsesc. Mă consider binecuvântat și nu am de ce sau de cine să mă tem în afară de Dumnezeu.