Nu am băut până acum mai mult de 5 cafele toată viața. Cappuccino am consumat în ultima vreme, dar cafea nu, pentru că nu știu să fac, de fiecare dată mi-a ieșit un fel de „ceai de transpirație de negru”, fără gust, fără ceva care să mă ispitească. Dacă auziți de vreo școală de cafea să-mi dați de știre să sunt interesat.

Pe de altă parte însă, sunt un mare iubitor de poze cu căni de cafea. Am un blog în care adaug astfel de poze când găsesc, de fapt două. Unul care se numește „Gust de cafea” pe Tumblr și o colecție de poze pe Pinterest, numită „Bucuria dimineții” în care, preponderent apar poze cu cești de cafea, ceai și alte lichide bune de trezeală.

Azi se vrea a fi și Ziua Internațională a Cafelei. Hm! E ciudată combinarea cu Ziua Mondială a Inimii, dar hai că de data asta merge. Până la urmă, doar excesul de cafea dăunează inimii nu?

Nu uitați, nici nu exagerați, dar nici nu lăsați o zi așa importantă fără obiectul ei, cum e ziua muncii serbată de obicei prin nemuncă.

Filu
rofilu@gmail.com
Îmi place să fiu simplu. Îmi place frumosul din natură și din oameni și îl caut până îl găsesc. Mă consider binecuvântat și nu am de ce sau de cine să mă tem în afară de Dumnezeu.