De regulă nu mă joc. Nu am pe calculator sau telefon jocuri. Asta nu înseamnă că sunt un scorțos sau rigid. Are fiecare defectele sale, al meu este jucatul. Nu îmi place și gata. Îmi place fotografia, natura, îmi plac oamenii, îmi place călătoria, cerul, dimineața, ploaia și multe altele.

Totuși, am dat de un joc interesant. Nu e joc ci e un program de învățat limbi străine care prinde bine și la adulți si la copii. Se numește DuoLingo. Are versiune și pentru PC, laptop Android sau iOS. Un joc pe care eu l-am instalat pe telefonul copilului.

E structurat foarte bine programul, îți învață nivelul și greșelile și te direcționează excelent spre învățare. Un program extraordinar. Îți amintește în fiecare zi dacă nu ți-ai făcut „porția”, te premiază cu puncte pentru reușite, te încurajează și are și varianta sa iți vezi prietenii și nivelul lor.

Mai mult are un modul pentru profesori, care pot înființa clase și pot urmări nivelul elevilor lor. Modulul acesta în găsiți la adresa https://schools.duolingo.com/

Adresa la care găsiți „jocul” e www.duolingo.com

duolingo2

Filu
rofilu@gmail.com
Îmi place să fiu simplu. Îmi place frumosul din natură și din oameni și îl caut până îl găsesc. Mă consider binecuvântat și nu am de ce sau de cine să mă tem în afară de Dumnezeu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *