Am aflat de o campanie avantajoasă pentru deținătorii de mașini. E vorba de o campanie națională prin care statul suportă costurile verificării mașinii pentru iarnă. În Mediaș, singurul service autorizat acum să facă aceste verificări gratuite este GAMMIS. (pe pagina campaniei văd GAMMIS-ul ca fiind singurul service din campania asta din județul Sibiu)

Cum se desfășoară în Mediaș: Suni și te programezi, apoi la data programată mergi cu mașina în service. GAMMIS are tot felul de mașinării speciale de verificat automobilele, sală de așteptare, automate de băuturi calde și alte condiții pentru a crea o experiență plăcută clienților. Am făcut ceva poze la un pliant de al lor de acolo, când am mers să fac verificarea.gammis contact

Bineînțeles că ce trebuie schimbat, trebuie să îți suporți, nu îți pun ulei, lichid de frână sau alte chestii decât dacă la plătești, dar verificarea în sine e gratuită.

Acum am auzit și eu, de termenul de hotel pentru roți. Cică e 40 de ron pe 6 luni să îți țină ei roțile până la înlocuiești la primăvară.

Dacă nu sunteți din Mediaș, puteți solicita verificarea gratuită pe pagina oficială a campaniei la adresa: www.verificamasina.ro

PS. Pentru liniștea vostră, nu e un articol plătit 🙂

gammis1

gammis2

Filu
rofilu@gmail.com
Îmi place să fiu simplu. Îmi place frumosul din natură și din oameni și îl caut până îl găsesc. Mă consider binecuvântat și nu am de ce sau de cine să mă tem în afară de Dumnezeu.

One thought on “Verifică mașina pentru iarnă GRATUIT

  1. Intradevar verificarea este gratuita.
    Este o campanie sustinuta de Asociatia Specialistilor Auto din Romania si nu de stat.
    Promovarea este facuta de ASAR iar costurile de verificare sunt suportate de service.
    In cazul de fata de GAMMIS.
    Noi asteptam posesorii de autoturisme sa vina la GAMMIS sa isi faca o verificare a masinii, GRATUIT.

Comentariile sunt închise.