Știu că nu am văzut multe locuri în lume, că nu sunt „așa de umblat” dar din toate orașele prin care am fost în România și puținele din afara ei rămân la convingerea că Iașiul nu e întrecut de niciunul. Fiecare oraș are punctele sale de atracție, specificul său și frumusețile sale, dar cele mai multe din ele cred că sunt dictate de încărcătura emoțională sau istorică a acelor locuri.

În Iași parcă sunt o sumedenie de locuri sublime de fapt întregul oraș e frumos de la așezare la arhitectură până la acele locuri mici și știute doare de cunoscătorii orașului în care te simți bine. Mă abțin să fac acum liste dar voi menționa unul din locurile care fac Iașiul unic și anume Palatul Culturii.

Palatul culturii din Iași a fost recent renovat (inaugurare mai 2016) și arată sublim. Interior, exterior dar și întregul complex construit în proximitatea acestuia unde există o îmbinare inspirată între istorie și prezent, între construcții și natură. Cultura și distracție fac casă bună la Iași mai ales în complexul întreg din care face Palatul Culturii.

Nu ezitați să vizitați acel complex dacă treceți pe aproape. Iată câteva poze în care am surprins puțin locul.

Filu
rofilu@gmail.com
Îmi place să fiu simplu. Îmi place frumosul din natură și din oameni și îl caut până îl găsesc. Mă consider binecuvântat și nu am de ce sau de cine să mă tem în afară de Dumnezeu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *