mobila de pe net

E drept că nu mi-am închipuit vreodată că voi cumpăra mobilă de pe net, de la magazine online dar am ajuns să o fac şi pe asta. Am achiziţionat două fotolii extensibile prin eMag de la o firmă care vinde prin platfoma lor.

De ce am luat mobilă de pe net?

  • Primul motiv a fost preţul, că nu aveam nevoie de cine ştie ce produse de fiţe deşi găseşti şi din alea multe.
  • Alt motiv a fost că am citit păreri pe pagina acelui produs şi am aflat de la alţi cumparători cam despre ce este vorba.
  • Şi un motiv suplimentar a fost că le-au adus acasă prin curier.
  • Deşi nu sunt un căutător de noduri la papură, recunosc că m-am gândit şi la avantajul returnării dacă nu corespunde.

Această primă experienţă cu eMag în domeniul mobilierului e ok şi cred că nu voi ezita data viitoare când va fi nevoie. La fel iau în calcul si alte magazine despre care mi-am făcut o impresie pozitivă de-a lungul timpului.

Uite acum şi produsele cu pricina, două fotolii pentru cabinetul de consiliere. Sunt extensibile, dacă chiar trebuie să se întindă careva pe ele. Ce nu îmi place foarte tare e buretele foarte rigid, nici la mine care sunt om cu greutate nu cedează :)) Poţi vedea aici produsul [button link=”http://profitshare.ro/l/3356686″ color=”green” newwindow=”yes”] Fotolii Kring Nova[/button] pe care eu l-am prins cu 400 ron bucata

mobila de pe net

 

Filu
rofilu@gmail.com
Îmi place să fiu simplu. Îmi place frumosul din natură și din oameni și îl caut până îl găsesc. Mă consider binecuvântat și nu am de ce sau de cine să mă tem în afară de Dumnezeu.