fortza

Cu ceva timp în urmă, de aproximativ jumătate de an, am cumpărat o bază de date cu firmele din Mediaș ca să oferte pentru serviciile prestate de mine. În felul acesta aveam înaintea ochilor lista cu aproape toate firmele din Mediaș, listă care m-a surprins. Am găsit multe firme mari sau mă rog, pot fi subiectiv, mari din punctul meu de vedere raportat la „micimea” orașului Mediaș.

Îmi propun să scriu dacă se poate despre unele din aceste firme, îmi doresc să cunosc pe cât se poate mediul lor astfel încât să scriu despre ele. Una din firme e Fortza, despre care probabil nu știu mulți oameni din Mediaș.

Fortza – închirieri de macarale și schele, vânzare de scule și unelte

Unul din lucrurile pe care le-am remarcat la Fortza și m-a impresionat plăcut a fost biroul. Un loc primitor de tip open space, modern, atipic și cu multă verdeață, amenajat cu bun gust și inspirație. Alt aspect  care m-a impresionat a fost locul ocupat de Fortza la nivel național, fiind unul din cei mai mari furnizori de macarale pentru șantiere. Cele mai multe din macaralele turn sau automontante sunt închirate celor mai mari dezvoltatori imobiliari din România și nu sunt puține. Practic au în flotă în jur de 80 de macarale cele mai multe din ele lucrând pe șantiere pe tot teritoriul României.

La fel, conectat cu sectorul macaralelor, Fortza asigură servicii specifice de montaj, service, mentenanță, întocmire documentații pentru autorizare, import de piese de schimb pentru macarale și altele.

Un alt domeniu de lucru al celor de la Fortza este închirierea sau vânzarea de schele metalice uzate importate din Italia. La fel, se comercializează sau închiriază și podine pentru schele, plasa de schele, picioare reglabile, plasă de protecție și alte accesorii necesare montării schelelor.

Fortza are un departeament de vânzare de scule și utilaje pentru șantier de la scule de mână până la scule electrice sau motorizate. Gama este completată de echipamentele de protecție, vopsele, gresie și faianță, mobilier second hand și multe altele.

Nici cofrajele nu lipsesc din oferta Fortza fie că vorbim de cofraje de lemn, metalice sau de PVC. La fel se comercializează toată gama de accesorii necesare cofrării de la distanțiere, substanțe de decofrare, popi metalici de cofrat, grinzi, cofraje de stâlpi rotunzi și tot ce înseamnă sistemele de cofrare.

Cu alte cuvinte prin gama variată de produse și servicii și prin punctele de lucru din Mediaș, București, Brașov și Cluj, firma medieșeană Fortza e unul din marii jucători la nivel național pe acest domeniu chiar dacă e puțin cunoscută pe plan local, unde deține doar un magazin destul de anonim pe strada Gării, vizitat mai ales de oamenii de șantier pentru că vinde produse italiene de buna calitate în domeniul construcțiilor.

Concluzia mea este că avem de a face cu o experiență plăcută și o firmă de calibru la nivel local și național.

Cine mă invită să scriu următorul articol pe această temă?

 

Filu
rofilu@gmail.com
Îmi place să fiu simplu. Îmi place frumosul din natură și din oameni și îl caut până îl găsesc. Mă consider binecuvântat și nu am de ce sau de cine să mă tem în afară de Dumnezeu.

2 comentarii la „Fortza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *