Probabil acum doamna de la BCR ce ne-a sunat azi, stă cu mâna la cap și zice bulversată: Ce nebuni de oameni!!!

BCR-ul, la care avem un credit pentru casă, s-a hotărât dintr-o dată, să se „creștineze”, adică să facă fapte bune reducând costurile la credite cu 20%, dacă ar fi să o credem pe tanti Dana, șefa lor. Numai că eu și soția mea suntem tare suspicioși când o bancă ne vrea binele, e un nonsens. Ori e binele lor, ori al nostru, și tare mă îndoiesc că ar fi în beneficiul meu.

Așadar, megaofertă, eu monro clientul fidel, am fost considerat eligibil să primesc bonus: 5 ani de dobândă fixă mai mică decât o am acum, apoi variabilă 3% plus euribor. Teoretic e un avantaj de 23 de euro/luna, față de ce am acum. Practic… nu mă lasă un neuron care s-a pus de-a curmezișul să cred că totul e așa roz.

Când a auzit doamne BCR-istă că nu sărim extaziați în sus, ci mai degrabă suntem rezervați nu se mai contenea de mirat. Cum, că încă nu am întâlnit pe cineva care să refuze până acum. Lumea se bucură și ne-au mulțumit cei mai mulți!

Iacă a dat de doi ciudați care zic, nu vrem cei 23 de euro pe lună neapărat, vrem să înțelegem ce se întâmplă.

Așadar, dacă are cereva ideie ce se ascunde în spate să ne dea de știre. Suntem interesați. Nu ne-ar strica o economie dar să nu fie otrăvită gogoașa.

Filu
rofilu@gmail.com
Îmi place să fiu simplu. Îmi place frumosul din natură și din oameni și îl caut până îl găsesc. Mă consider binecuvântat și nu am de ce sau de cine să mă tem în afară de Dumnezeu.

One thought on “Samariteanul BCR

Comentariile sunt închise.