Am fost plăcut surpris să văd această nouă facilitate de la amicii de la Google. Aceasta functie imi este de mare ajutor avand in vedere numărul mare de mesaje pe care le primesc. Outlook reuseste sa le filtreze dar ce faci când le verifici pe server. Asa ca aceasta functie o apreciez tare. Iti pun mailurile prioritare primele, se iau după optiunea ta sau dupa alte criterii cum ar fi un răspuns pe care l-ai trimis acelui destinatar, o conversatie cu mai multe răspunsuri o va trata cu prioritate mai mare.

Filu
rofilu@gmail.com
Îmi place să fiu simplu. Îmi place frumosul din natură și din oameni și îl caut până îl găsesc. Mă consider binecuvântat și nu am de ce sau de cine să mă tem în afară de Dumnezeu.

One thought on “Priority Inbox la Gmail

  1. Interesanta functie. Multam de postare.

    Apropos! Foarte frumos noul look al site-ului. Cred ca am sa ma reprofilez pe wordpress. Deja e mai mult decat o platforma de blogging. E un adevarat CMS. Si are o sumedenie de teme free, foarte frumoase si, mai ales, adaptabile. Nu stiu cum sta la capitolul plugin FORUM, dar am sa fac „sapaturi”. Poate sti ceva si castig timp pretios 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *