Acum ceva vreme scriam despre un atelier mobil de curățat perne la Mediaș, atelier în care oamenii în timp record mi-au curățat pernele (de le-au mers fulgii) dar care acum au dispărut. O vreme erau prin Copșa dar acum nici acolo nu mai sunt.

Pentru că și eu aveam nevoie și pentru că am fost întrebat și de alții anunț că am dat de unul fix de data asta la Mediaș. Azi am fost acolo și am rezolvat două perne. Liber, oamenii amabili, lucrat rapid ba chiar „ne-au împrumutat ceva pene”.

Procedura e aceeași, aruncă dosul tău, trec pernele prin filtre raze etc pentru a le curăța apoi le introduc într-un „veșmânt nou” și arătos, soția zice că e de foarte bună calitate. Totul în aproximativ 10 minute.

Se cheamă Ela magazinul și e pe Iabob Pisso nr 6, mai încolo de Ambient, pe partea dreaptă dacă intri de pe Sibiului. Locație Google Maps

În scrierea dinainte am specificat câteva avantaje ale curățatului pernelor.

 

Filu
rofilu@gmail.com
Îmi place să fiu simplu. Îmi place frumosul din natură și din oameni și îl caut până îl găsesc. Mă consider binecuvântat și nu am de ce sau de cine să mă tem în afară de Dumnezeu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *