Da, are 18 ani, o vârstă care pentru oameni înseamnă una a independenței și a maturității. Mă gândesc uneori că dacă de țânc Google a făcut asemenea năzdrăvănii crescând într-un an cât alții în 100 ce va face de acum înainte?

Oare ce ar fi netul fără google? Cum ar fi căutările noastre fără el? Hmm… nu cred că ar fi imposibil dar cred că ar fi mult mai dificile. Sau poate mai ușor, poate toate regulile ar fi altele. Acum tot ce înseamnă pagini web e optimizat ținând cont de algoritmii și regulile lor.

Nu știu dacă să îi zic la mulți ani din cauză că mă sperie uneori viteza de dezvoltare și inovație. Am senzația că devenim și noi oamenii robotizați, computerizați. Folosim în limbajul nostru termeni tehnici, comunicăm preponderent prin tehnică și ne bazăm o mare parte a vieții pe tehnică. Sper doar ca dincolo de temerile mele să fie un lucru bun această extraordinară dezvoltare tehnologică la care Google clar are un rol mare.

https://g.co/doodle/75qh5s 

Filu
rofilu@gmail.com
Îmi place să fiu simplu. Îmi place frumosul din natură și din oameni și îl caut până îl găsesc. Mă consider binecuvântat și nu am de ce sau de cine să mă tem în afară de Dumnezeu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *