Macara de închiriat în Cluj

De când suntem preocupați de casele din container ne-am lovit de multe situații specifice pentru cei ce aleg să achiziționeze astfel de case. Asta ne-a determinat să scriem articole utile pe acest sector care pot fi găsite pe blogul Casa Container

Una din provocările importante este descărcarea și montarea containerelor, operațiune care trebuie făcută cu o macara. De obicei producătorii asigură încărcarea și transportul (nu toți) dar clientul trebuie să se ocupe de macra pentru descărcare și poziționare la locația aleasă. Pentru această fază e nevoie de o automacara.

Un astfel de utilaj se închiriază cu ora și trebuie planificat în prealabil pentru a nu plăti suplimentar staționare mașinilor care aduc containerele. Am colaborat bine cu cei de la Fortza care au automacara de închiriat în Cluj și împrejurimi la prețuri bune.

Pentru alte orașe dacă ne faceți recomandările adăugăm dar important este să vă asigurați că închiriați o macara care are lungimea brațului suficient de mare și poate ridica greutatea unui astfel de container. Pentru a afla parametrii necesari trebuie discutat cu producătorul containerelor care știe dimensiunea și greutatea lor.

Atenție e nevoie de automacara de 35 de tone sau automacara de 70 tone atunci puteți lua legătura cu Fortza, de obicei oamenii cauta macara și dau de oferte de preț pentru macarale turn folosite la în șantiere.

Sursă foto: Pinterest

Filu
rofilu@gmail.com
Îmi place să fiu simplu. Îmi place frumosul din natură și din oameni și îl caut până îl găsesc. Mă consider binecuvântat și nu am de ce sau de cine să mă tem în afară de Dumnezeu.