Uneori mă sperie avansul tehnologiei. Mă și bucură, dar viteza de evoluție e înfiorătoare de-a dreptul. Unul din ultimile accesorii, dacă o fi cel mai potrivit cuvânt, este aparatul foto cu 16 obiective care scoate poze de 52 de mega pixeli și care are aproximativ dimensiunile unui telefon.

E impresionant ce poate face, la aceste dimensiuni și la asta se adaugă și un sistem de operare Android M, conexiune WiFi și un ecran de 5. Are 16 obiective, dispuse astfel: cinci lentile a câte 35 de mm fiecare, alte cinci la 70 și șase la 150 de mm.

L16-BACK-UI-1L16-LENS-CLOSEUP-3

Prețul? Pe măsură, 1700 de dolari. Scade cu 400 de dolari pentru cei ce fac precomandă. Detalii găsiți pe pagina producătorului Light.ca

 

 

Filu
rofilu@gmail.com
Îmi place să fiu simplu. Îmi place frumosul din natură și din oameni și îl caut până îl găsesc. Mă consider binecuvântat și nu am de ce sau de cine să mă tem în afară de Dumnezeu.

2 comentarii la „16 Obiective și 52 MP

    1. Nu fac reclamă, m-a impresionat și de asta am scris. Dacă făceam reclamă trebuia sa fie in link de afiliat. Nu este. Unde e reclamă o recunosc, de regula apare un (P) în titlu. Dar unul din scopurile blogului, dacă citești aici, https://www.filu.ro/despre/, vei vedea că este și reclama. Doar că fac la ce îmi place, nu la ce mi se spune. Si da, aleg sa fac și reclamă gratuită, mai ales la unii oameni faini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *